100 % DATING - 100 % GRATIS

youDate.dk

Dating ordbog

Herunder er en liste over forskellige ord som du ofte vil støde på når du bruger online dating:

Dating side
- En dating side er en hjemmeside som youDate.dk hvor du kan finde en kæreste, en flirt eller venner. En typisk dating side vil have mange gode funktioner ligesom du finder her på youDate.dk

Ekontakt
- Er kort for elektronisk kontakt. Elektronisk kontakt er når man kontakter andre brugere via en hjemmeside som fx youDate.dk. For at opnå god elektronisk kontakt, er det vigtigt, at en hjemmeside har mange gode funktioner som kan hjælpe dig med at finde det du søger (kærligheden, venner, flirt mv.)

Farmer dating
- Farmer dating er typisk et koncept som gør, at landmænd og folk bosiddende på landet kan mødes online. Her på youDate.dk har vi mange profiler som er både fra byen og fra landet. Der er derfor en god chance for at møde en person med gensidige interesser blandt vores mange tusinde profiler.

Gratis dating
- Gratis dating er en netdating hjemmeside som er gratis at benytte. youDate.dk er en af de største gratis dating sider i Danmark.

Singleliv
- Når man ikke har en kæreste. For nogle personer er dette en bevidst livsstil.

Webdating
- Et dating møde med en person som man har fundet på nettet. Det vil typisk være på en af de store gratis dating sider side som youDate.dk at man finder en person at tage på date med.