100 % DATING - 100 % GRATIS

youDate.dk

Det er aldrig personligt!

Vi har alle prøvet, at tage kontakt til brugere på et datingsite og se personen være online uden at få så meget som et besøg eller et svar tilbage. Betyder det automatisk, at du både er dum og grim? Sandsynligvis ikke! Det handler ikke personligt om dig. Tag i betragtning at brugere - specielt af det kvindelige køn - ofte modtager enorme mængder breve og det bliver trængt med tiden at give svar tilbage til alle.
Det er vigtigt, at man har en profil, som fanger folk - endnu vigtigere er det, at skrive noget originalt når man indleder en samtale. Hvis samtalen starter med "Hej smukke, vil du skrive med mig?" er det sandsynligt, at du bliver nummer 100+ i rækken, som har skrevet dette.

Skil dig ud!
Vær personlig!

Læs profilteksten grundigt inden du skriver til en bruger - drop de upersonlige fællesbeskeder. Kommenter eventuelt på nogle af deres billeder, eller noget som fremgår af deres profiltekst - så ved de at du er interesseret og faktisk har taget dig tid til at læse deres profiltekst, som de garanteret selv har lagt en masse arbejde i at skrive.

Sørg selv for at have en GOD PROFILTEKST! Upload nogle interessante billeder, som fanger andre brugere og vigtigst: viser hvem du er! Et billede siger mere end tusind ord!
Hvis du stadig oplever at din indbakke er tom, skal du bare op på hesten igen! Der er en derude til os alle - også til dig! Tag kontakt til nogle flere og pludselig vil du opleve succes. Måske hende eller ham, som du mindst venter, vil svare dig?

Mist aldrig modet og kærligheden skal du finde