100 % DATING - 100 % GRATIS

youDate.dk

Netdating tips til en bedre oplevelse

Hvordan undgår du for mange ligegyldige henvendelser i din søgning? Og hvordan finder du den eneste ene? Her er et par tips.


Vær ærlig om hvem du er, hvad du søger – og ikke mindst hvad du ikke søger. Det er ikke sjovt at logge på blot for at møde en fuld indbakke med breve, som alligevel er uinteressante for dig.

Tænk over hvordan du formulerer dig. På nettet er det vigtigt med et godt førstehåndsindtryk. Førstehåndsindtrykket vil typisk være ens skriftlige fremstilling og er denne dårlig, kan man blive sorteret fra, af folk der kommer forbi din profil.
Få eventuelt hjælp til at skrive en velformuleret profiltekst.

Tal pænt til andre. En regel der egentlig er meget simpel. Tal til andre, som du ønsker, at de skal tale til dig. Selvom man har en høj grad af anonymitet på nettet, så er det stadig vigtigt at tale pænt til andre mennesker!


Vær ærlig omkring hvem du er. Når man er på netdating kan man desværre møde folk som ikke er helt den, som de giver sig ud for. Mange personer overdriver lidt for at tiltrække andre. Oplys gerne din korrekte vægt og højde – og sørg for at sætte et nogenlunde vellignende/nyt billede af dig på din profil.